Plastisk kirurg/Lege

Tatjana Radovic er utdannet som både allmennlege og spesialist i plastisk kirurgi. Hun startet som lege i 2000, og kom i gang med spesialiseringen helt på starten av sin medisinske karriere. Tatjana har jobbet som vikar fastlege, og spesialist i plastisk kirurgi siden 2007, hvor hun har med seg erfaringer fra både det offentlige og det private. I løpet av sine første år som lege jobbet hun som assistentlege ved avdeling for plastisk, rekonstruktiv og estetisk kirurgi, under denne tiden fikk Tatjana mye erfaring som hun har fått bruk for senere.

Dr. Radovic er lærevillig og hjelpsom. Hun har også stor interesse for forskning, og er som reglen oppdatert på den seneste utviklingen og forskningen innenfor fagfeltet. Utover sin praksis innen plastikk kirurgi, driver hun nå også spesialisering innen psykiatri, og lytter gjerne til dine utfordringer i livet.

Bestill en uforpliktende konsultasjon hos Dr. Radovic, under en slik konsultasjon vil du få informasjon om inngrepet du ønsker, og en faglig anbefaling. Du vil sammen med plastikkirurgen snakke om hvilket resultat du ønsker å oppnå og hva du kan forvente.

Konsultasjon

Konsultasjon

BEHANDLINGER

Plastisk kirurg - konsultasjon
30 min
625,-
Plastisk kirurg - filler 1,0 ml
45 min
3 300,-
Plastisk kirurg - filler 2,0 ml
45 min
5 900,-
Plastisk kirurg - filler 3,0 ml
45 min
6500,-