Carl-Henrik Gullaksen er daglig leder av både Nydalen Medisinske Senter og Dentalia Tannlegesenter. Han ble uteksaminert tannlege ved Universitet i Oslo i 1991 og har behandlet pasienter i over 30 år. Tannlegen har spesialkompetanse i implantatprotetikk og har en Master of Science in Laser Dentistry/MSc. fra Tyskland, RWTH Aachen University. Tannlegen har også grunnfag i psykologi. Han har sterk lidenskap for yrket sitt og har som hovedmål å innfri pasientenes forventninger. Tannlegen har alltid vært opptatt av å ta vare på pasientene og deres behov, slik at de føler seg trygge og får den beste tannbehandlingen.

Etter flere 10 år som tannlege erfarte han svært ofte at årsaken til redusert tannhelse, slitasje og muskelspenninger hadde en tydelig sammenheng med livsstilssykdommer og psykisk helse. Tannlegen hørte ofte historier fra pasienter som fortalte om hendelser som satte preg i deres liv, og som dessverre hadde ført til mentale påkjenninger. Tilfellene var alt fra utfordringer i relasjoner privat og på jobb, til stress, rusproblemer, vold, overgrep og angst. Ikke sjeldent er det slik at når vi unnlater å snakke om egen sårbarhet, så kan det medføre bekymringer, hodepine og plager i kjeveledd, samt slitasje på tenner.

Med disse ulike historiene i tankene bestemte tannlegen seg for å etablere det vi i dag kaller for Nydalen Medisinske Senter. Formålet var å kunne tilby tverrfaglig hjelp, gjennom et samarbeid mellom flere faglige profesjoner, slik at pasientene har alle behandlere tilgjengelige under ett tak. Teamet består av psykologer, tannleger, kiropraktorer og leger.

Vi ved NMS ønsker å hjelpe deg med på veien mot en bedre helse, vi har kompetansen og kunnskapen som skal til.

Hos oss skal du føle deg sett og ivaretatt.