Tony Ho

Tony Ho startet som allmennlege i 2014. Han har i løpet av sin medisinske karriere satt i gang spesialiseringen fra begynnelsen av, og er nå spesialist i allmennmedisin.

Les mer

Asbjørn Bilben Amundsen

Asbjørn Bilben Amundsen er utdannet kiropraktor ved University Of South Wales. Han startet sin kiropraktorkarriere i Sveits, hvor han jobbet i en av Europas ledende klinikker innen rehabilitering av hjernerystelse, hodepine og svimmelhet.

Les mer

Carl-Henrik Gullaksen

Carl-Henrik Gullaksen er tannlege ved Nydalen Medisinske Senter. Han ble uteksaminert tannlege ved Universitetet i Oslo, 1991. Senere avdelingstannlege og løytnant i forsvaret ved Heistadmoen. Instruktørtannlege ved Klinikk for protetikk og bittfunksjon ved Universitetet i Oslo. Spesialkompetanse i implantatprotetikk og spesialkompetanse i lystgassedasjon.

Les mer

Rakel Mortensdatter Birkeli

Rakel er utdannet psykolog ved Universitetet i Tromsø, og spesialiserer seg innenfor barn og ungdomspsykologi. Hun har erfaring med utredning og behandling av psykiske vansker som angst, traumer, nedstemthet, selvkritikk, uro, sorg og livskriser. Det er viktig for henne at du som pasient skal føle deg sett, hørt og ivaretatt. Rakel er empatisk og varm, og vil møte deg med åpenhet og aksept.

Les mer

Maximillian Bader Hansen

Maximillian Bader Hansen er utdannet psykolog ved Universitetet i Tromsø, han har en bred erfaring fra flere deler av spesialisthelsetjenesten og det private. Vonde følelser, angst, bekymringer, frykt, traumer, søvn, tankekjør og indre ro er kjente problemstillinger for psykologen. Han ønsker å kartlegge dine behov, for å kunne utarbeide en behandlingsplan som skal hjelpe deg som pasient i å nå dine mål og bli møtt på det du søker hjelp for på best mulig måte.

Les mer

Ine Sagli Solstad

Ine Sagli Solstad er utdannet psykolog ved England, Middlesex University og Ungarn Eötvös Loránd University, for tiden er psykologen under spesialisering i voksenpsykologi. Ine har tidligere jobbet med både barn, unge og voksne og har erfaring fra rusbehandling, akuttpsykiatri, barne- og ungdomspsykiatri og DPS allmennpoliklinikk. Hun er opptatt av å skape et trygt rom hvor dere sammen vil jobbe med endring som fører til bedring.

Les mer