Kiropraktor ved Nydalen Medisinske Senter behandler alle muskler og ledd i hele kroppen, og har som mål å gjenopprette normal funksjon i både nervesystemet og bevegelsesapparatet. Bevegelsesapparatet er fellesbetegnelsen på strukturer som både gir kroppen den karakteristiske form, og som gir oss evnen til bevegelse.

Når du besøker kiropraktoren vil han først diagnostisere problemstillingen, og dermed, basert på diagnosen, skreddersy et individuelt behandlingsforløp tilpasset ditt behov. Kiropraktoren behandler flere plager enn ryggsmerter og nakkesmerter, han behandler blant annet hopepine, migrene, svimmelhet, krystallsyke, smerter i bekken, smerte i brystet, smerte mellom skulderbladene, prolaps, isjias, hoftesmerter og kjevespenninger.

Med langvarige plager tar det ofte lengre tid å oppnå langvarig bedring, dermed anbefaler kiropraktoren at hjelp oppsøkes så tidlig som mulig. Dette vil bidra til å øke sjansen for å bli bedre, raskere.

For å kunne behandle feilfunksjoner vil behandleren benytte blant annet manipulasjon (spesielle håndgrep), som er en av hovedformene for behandling. Manipulasjonsbehandlingen tilpasses etter pasientens symptomer, sykehistorie og tidligere effekt av behandlingen. Det benyttes også andre behandlingsmetoder, som ledd behandling, mobilisering, muskulære teknikker, tøyeteknikker og rehabilitering, avhengig av problemstillingen og forhistorie.

På lik linje med tannlegen og fastlegen vil kiropraktoren være primærkontakt for muskel og skjelettlidelser. Primærkontakt vil si at behandleren har selvstendig og behandlingsansvar, og kan dermed kunne henvise deg videre og skrive ut sykemeldinger ved behov.

Manipulasjonsbehandlingen blir benyttet som et vindu, med hensikt i å komme lettere og mer effektivt i gang med normale bevegelser igjen. Med tilpassede råd og øvelser for ditt behandlingsbehov fra behandleren vil du med større sannsynlighet oppnå langvarig bedring.

Få livskvaliteten tilbake, oppsøk kiropraktor raskt ved plager i kroppen. Behandlingen vil være tilpasset deg og dine plager av våre erfarne behandlere. Trygg og effektiv behandling. Uten behov for henvisning, eller lang ventetid.

Plages du av rygg, nakke eller andre smerter?

Ingen behov for henvisning og fast pris! Unngå ventetid og få hjelp av autorisert helsepersonell.

Snakk med oss