Hva er trådløft?

Trådløft strammer opp huden, uten behov for kirurgi. Behandlingen er en mindre omfattende form for ansiktsløft, og forbindes med lite smerte. Ofte er dette, kinn, bryn og kjevelinjen. Behandlingen klassifiseres som minimal invasiv.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandleren setter lokalbedøvelse på behandlingsområdet. Deretter tres trådene inn i behandlingsområdet, dette gjøres gjennom et lite snitt i huden. Deretter vil behandleren kunne justere trådene slik at pasienten oppnår det ønskede resultatet.

Vår plastiske kirurg utfører trådløft med de nyeste teknikkene i markedet, med over 10 års erfaring. Trådene er resorberbare, som vil si at de blir brutt ned i kroppen på egenhånd. En av flere fordeler ved behandlingen er at trådene som blir brukt under behandlingen stimulerer kollagen. Trådene vil brytes ned etter omtrent 6 måneder, men på grunn av kollagenproduksjonen i huden forlenges effekten av trådløft med omtrent 2 år.

Hva er mulige bivirkninger?

Det kan i noen tilfeller forekomme hevelse og blåmerke etter endt behandling. Det er ikke uvanlig med asymmetri etter endt behandling, men dette skyldes av at huden fremdeles er hoven etter behandlingen, i svært sjeldne tilfeller kan tråden enten ryke eller løsne, dersom dette skjer vil behandleren legge inn en ny tråd. Andre sjeldne reaksjoner ved trådløft kan være allergiske reaksjoner og forbigående nerveskader.

Prosessen tar omtrent en time. Pasienten vil etter to uker komme for en kontroll, og deretter etter en måned for oppfølging. Kontrolltimene er inkludert i behandlingen.

Behandlingen passer for deg som ønsker å beholde din naturlige ansiktsform, men oppnå strammere, mer ungdommelig og friskere hud.

Ønsker du å vite mer om behandlingen?

Plastisk kirurg ved Nydalen Medisinske Senter har over 10års erfaring innenfor dette området, bestill en time for konsultasjon i dag.

Snakk med oss