Forskning viser at terapi på nett er like effektivt fysisk terapi på kontoret.

Det er flere som lever i en travel hverdag uten verken tid eller mulighet for å møte opp til fysiske timer hos psykologen, også er det flere som ikke har tilgang på psykologtjenester der de bor. Våre psykologer ved Nydalen Medisinske Senter møter deg der du er. Uansett om det er online eller via telefon. Vi er tilgjengelig for hele landet.

Konsultasjon online fungerer best når du har god nettdekning, og når du befinner deg i rolige omgivelser uten for mye støy. Konsultasjonen kan gjennomføres på både mobiltelefonen, pc eller nettbrett, så lenge enheten har et kamera.
Vi er her for deg når du ønsker å lufte tankene dine med noen, eller ha noen å snakke med. Hos oss kan du snakke om alt, vi er her for å lytte til deg.

Få hjelpen du behøver av vårt tverrfaglige team lokalisert i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du være trygg på at du blir møtt på med åpenhet og aksept.

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss. Vår online timebestilling er enkel, du kan sende mail til post@nmsoslo.no eller ring til 23 00 79 09. Våre behandlere vil hjelpe deg med å komme i gang med terapien, uten lang ventetid.

Har du behov for å snakke med noen?